Senior

Helena | 08.11.2014

Veľmi dobrý článok. Ďakujeme.
Aj ja hoci som na nula liekoch, som ako plaziaca sa storočná, tu ma bolí tam ma bolí. Keď ráno pomyslím na to čo ma čaká - plakala by som. Roky čítam tie isté weby ako pani MUDr. Eleková, mnohé veci aplikujem.
Ale katastrófa - mnohým aj slúžim na posmech. Plakala by som, keď vidím dôchodcov okolo seba, že sa teraz dajú zaočkovať proti chrípke, berú lieky na cholesterol, vysoký tlak, osteoporózu, psychiatrické lieky, teraz letí biznis biologická liečba...Mnohí ľudia bohužiaľ nevedia ako funguje farmaceutický priemysel. Aj v časopise Zem a vek je viac článkov o farmabiznise (teraz rakovina a ak sa nemýlim osteoporóza).
Ale každodenný postrek chemtrailsom, gmo... A mnohí neveria - sme pre nich len konšpirátori.
Sama si myslím, že k mojej chronickej únave pridáva chemtrails, že trpím adrenal fatigue (ani neviem ako sa to povie slovensky - keď sú vyčerpané nadobličky a človek trpí chronickou únavou...)
Dnes na webe MUDr. Mercolu nabehol veľmi dobrý článok s videami o biznise v očkovacom priemysle.

Pridať nový príspevok