Clanok -ockovani-jako-manipulativni-ideologie/

Peter Šoltysik | 23.02.2014

Miloslav Pouzar :Ustav environmentalniho a chemickeho inzenyrstvi -Univerzita Pardubice.

"---------Měl jsem již bohaté zkušenosti s řevem vakcinologů věřících ve svatost svého poslání a neschopných mi odpovědět např. na to, jak si mohou být jistí neškodností vakcín, když při téměř 100% pro-očkovanosti populace neexistuje vhodná srovnávací (tedy neexponovaná) populace pro relevantní epidemiologický výzkum, jak mohou tak bohorovně tvrdit, že hliník z očkování nezvyšuje jeho koncentraci v krevním séru, když neexistuje jediná relevantní toxikokinetická studie daného problému, jak mohou brát vážně výsledky krátkodobých studií, když se hliník z mozku prakticky nevylučuje a tudíž se jedná o nezvyklou situaci dlouhodobého (chronického) účinku po krátkodobé expozici apod. Také jsem měl zkušenosti s naší dětskou lékařkou, která si mě při snaze diskutovat daný problém ihned zařadila mezi sluníčkové alternativce, potížisty a anarchisty............"

Cely clanok je tu :
https://www.vlastnihlavou.cz/ockovani-jako-manipulativni-ideologie/

Da sa v nom najst a stianut aj pekna strucna prezentacia v PPT s cislami grafmi .

Pridať nový príspevok