Re:Jen tak dále, baviči!

Ing. Marián FILLO | 17.01.2014

Pán A.C.Dupin,

buď ste ten článok nečítal poriadne, alebo máte problém porozumieť písanému textu v slovenčine. Prípadne oboje. V článku sa predsa jasne píše:
"Nevidím dôvod byť ohromený viditeľnou časťou činnosti lovcov šarlatánov… Som toho názoru, že pôvodný „plán“ bol napísaný niekým, s kým sme sa ešte nestretli."

Celkom jasne sa tam teda konštatuje, že ten plán očividne nevymysleli tie nuly, ktoré zastupujú Lovcov šarlatánov na verejnosti - na to im chýba IQ.

Druhá vec: Ako ste prišiel na to, že som ten článok nekriticky prevzal? Kde presne som sa ja osobne k tomu článku (nekriticky) vyjadril? Nikde!
Ja som ten článok len snažil čo najpresnejšie preložiť. S niektorými pasážami som mal vážnejšie problémy a nie som si 100% istý, či som ich preložil naozaj dobre, takže ak by ste našiel nejaké chyby prekladu, budem rád, keď ma na ne upozorníte a následne ich rád opravím.
K článku som sa pre krátkosť času ZATIAĽ ešte kriticky nevyjadril, ale čo nie je, môže byť. Každopádne k nemu mám určité výhrady. A to je moje historicky prvé (a kritické) vyjadrenie k tomu článku.
Žiaľ, nič lepšie o Lovcoch šarlatánov som na webe nenašiel, tak som preložil tento článok. Článok, s ktorým by som na 100% vo všetkom súhlasil, som nenašiel. Váš (mylný) úsudok bol teda značne uponáhľaný (uspěchaný).

Tretia vec: o vyslovený hanopis by mohlo ísť, keby nebol ničím podložený. Avšak ten plán z roku 1996 je oficiálne doložený audiozáznamom, ktorého textový prepis je odkazovaný vnútri článku.

Verím tomu, že ostatní čitatelia našej diskusie si určite aj sami vytvoria vlastný názor na to, kto z nás dvoch (prípadne troch) trpí nedostatkom intelektu či inteligencie.

Pridať nový príspevok