ach jo

Matej Kačaljak | 07.01.2014

Pán Piják,

asi sa budete medzi svojimi cítiť pohodlnejšie, čo Vám kvitujem.

Pre istotu, skúsili ste sa uistiť, že za nemožnosťou vložiť odpoveď na forum tucna mohla byť obyčajná technická chyba? Pavel Vlašánek určite nepatrí medzi ľudí, ktorí by neodpovedali na maily a ubezpečujem Vás, že Ja a Pavel sme sa nikdy nestretli a naše väzby nepresiahli hranice jeho blogu (to len pre istotu, než tu niekto začne šíriť hypotézu o koordinovanej PR akcii platenej farmafirmami).

Nebudem sa tajiť tým, že Váš spôsob komunikácie vo mne vzbudil otvoréné antipatie. Nezamieňajte si to však prosím s tým, že by som mal záujem brániť farmafirmy. Dokonca Vaše tvrdenia týkajúce sa toho, že (nielen) trh s liekmi má ďaleko od etického (nebodaj dokonalého) som ochotný bez výhrad kedykoľvek podporiť. - toto si môžete prečítať na tom blogu

Dokonca ani nemám veľký problém diskutovať (viac menej) korektne s niektorými členmi "antivax" tábora (teraz narážam konkrétne na p. Tuhárskeho, ktroý mi pre zmenu celkom "zapasoval" a aj na p. Vavřečku, ktorý má pár podnetných článkov týkajúcich sa aj právnych aspektov očkovania). - aj toto tam je

Oceňujem, že
1) ste ma na tomto fóre citovali až raz (navyše to tvrdenie nemám problém kedykoľvek zopakovať), niektoré z tvrdení, ktoré mi vkladáte do úst som totiž nevyslovil (ale beriem, že vo víre debaty si človek nevšimne, kto čo napísal); a
2) ste začali úvadzať zdroje Vašich tvrdení.

Napokon, asi som začal z nesprávnej strany, niektoré Vaše komentáre na webe naznačujú, že odvolávanie sa na "hulvátske" zdroje dosť vadí aj Vám a to bez rozdielu na to, z ktorého je kto názorového tábora. Toto kvitujem a môžeme to brať ako niečo na čom sa s Vami viem bez výhrad zhodnúť.

Ale predsa len ...

Kde ste dospeli k záveru, že som hovorcom farmafiriem?

Pridať nový príspevok