Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:čuškajú si

franto | 13.01.2014

Samozrejme, že si overuje, aj si to sleduje, je totiž alergológ - imunológ. S dlhoročnými skúsenosťami, čo za tie roky činí niekoľko tisíc pacientov. Zapojený do klinického výskumu, má za sebou medzinárodné stáže. A stovky hodín denných a nočných služieb a nezaplateného času pri pacientoch aj mimo služieb (to keby tu chcel hneď niekto vysloviť ničím nepodložené obvinenie, že ak jednoznačne podporuje očkovanie, tak je jednoznačne zaplatený farmafirmami). Stovky hodín štúdia - nie pár desiatok hodín na googli.

Ale v prvom rade mi išlo o to, pán Fillo, že ak tu niekto hodí do pľacu len tak, že "môj známy pracoval ako biológ - imunológ v SAV, jednoznačne odmietol očkovanie pretože nefunguje", tak tu hocikto ďalší môže hodiť "a môj známy zase pracoval tam a tam a hovorí presný opak".
Rovnako sa dá zareagovať aj na pokračovanie tvrdenia: "tiež mi potvrdil, že lekári nemajú také vzdelanie zo školy z biológie ako prírodovedci, takže ani nemôžu vedieť o tom, ako škodí vakcína, pokiaľ si to sami nenaštudujú." Ja môžem povedať, že prírodovedci nemajú také vzdelanie ako lekári, lebo nemajú priame skúsenosti s pacientmi, ktorých si dlhodobo sledujú.
A je to fifty -fifty, dva argumenty úplne rovnakej hodnoty (čiže ničím nepodloženej).

Lenže ako sám vidíte - a sám to podporujete - tak sa tu obúvajú všetci len do tých, ktorí sú za očkovanie. Ak je niekto proti nemu - a je jedno, či má titul Ing, Mgr, Bc. alebo je bez titulu, tak je jednoducho "in", je na tej správnej stránke a má ten správny názor. No ak je niekto za očkovanie, lebo má medicínske vzdelanie a má skúsenosti so stovkami, ba tisíckami pacientov, má za sebou aj skúsenosti z Afriky či Ázie, kde riskoval aj svoj život v dôsledku chorôb i vojnových konfliktov, tak môže byť aj doc. aj prof., bude na tejto stránke jednoducho vakci-celebrita, zaplatený, podlatený, skorumpovaný, skostnatený, zadubený, v stredoveku alebo rovno v praveku.
Ak sloboda v očkovaní, pán Fillo, tak aj sloboda od urážok a obvinení lekárov, ktorým na pacientoch fakt záleží. A preto očkujú, nie preto, že ich zmagorili farmafirmy.

Pridať nový príspevok