Ahoj,
Volám sa Julia Simon z Rumunska, chcem použiť toto médium, aby som poradil každému, aby si bol opatrný pri získavaní úveru, požiadal som o pôžičku vo výške približne 120 000 eur od ženy v Turecku a stratil som asi 52 000 eur bez toho, aby som si vzal pôžičky, opýtali sa znovu a znovu na náklady, zaplatil som takmer 52 eur, stále som nedostal pôžičku, sú mi upozornení asi dvakrát dve rôzne ženy v Nemecku, dúfam, že sa stretnem s právom osoba, ale nemám.
Boh je sláva, spoznala som priateľa, ktorý práve požiadal o pôžičku a dostal pôžičku bez stresu, a tak mi predstavil pani Augustu Ibramhimovú, generálnu riaditeľku Gurantee Trust Loan a požiadal som o 155 000 EUR, o ktorých som si myslel bolo to vtip a podvod, ale dostal som si pôžičku za menej ako 24 hodín len 2% bez zábezpeky. Som veľmi šťastný, pretože som bol zachránený, aby som sa stal chudobným
tak radu všetkých ľudí, ktorí tu potrebujú pôžičky na kontakt
Pani Augusta Ibramhimová prostredníctvom e-mailu: [email protected]
Môžete ma stále kontaktovať, ak potrebujete ďalšie informácie prostredníctvom e-mailu: [email protected]
Ešte raz vám ďakujem za prečítanie môjho svedectva a môže Boh naďalej požehnat všetkým a dať nám dlhý život a prosperitu
AKO ZÍSKAŤ OSOBNÝ URČENÝ ÚVER VYŽADUJE NÁS ÚSPEŠNÝ komentár
Augusta Ibramhim | 02.10.2017