Re:Re:Senior

Helena | 06.12.2013

Veľa videi o elektrosmogu je na www.aircrap.org Ja som dôchodkyňa, pôvodne ekonomické vzdelanie tak mnohým veciam veľmi nerozumiem. Ale stále sa spomína tzv. smart meter (chytrý merač?) ako vyvoláva rakovinu. Aj u nás v dome vidím, že keď prídu odmerať elektrinu to už len nejako fotia. Máme merače na radiátoroch (tak sa to merá, že do bytu sa vôbec nevstúpi - musí to byť riadne žiarenie keď sa to meria...)
Viem, že menej škodlivé je mať počítač na modem ako WIFI - preto mám modem. Viem, že pevná linka bezdrôtová (cordless) je zlé to sa doporučuje nahradiť ako bolo pôvodne so šnúrou. O mobile ani nehovorím. Viem, že je veľmi nebezpečné mať tie zosilovače na streche alebo v blízkosti bytu...Nepoužívať mikrovlnku...
Vidím, že dnes ľudia sa nevedia riadne sústrediť, zabúdajú, sú roztržití...Viem, že tento elektrosmog k tomu prispieva a pochopiteľne hliník z očkovania a hliník z chemtrailsu. Na www.aircrap.org bolo video, že cez chemtrails sa zhadzuje nejaký elektro(smog?) neviem presne ako sa to nazýva ale je to veľmi nebezpečné (elity majú s tým nejaký zámer...zabudla som)

Pridať nový príspevok