Re:

Ing. Marián FILLO | 27.11.2013

Dobrý večer, pán Pčolinský,

moje priezvisko sa píše FILLO, nie FIĽO. Predpokladám, že keď viete písať, tak by ste mal vedieť aj čítať:
https://slobodavockovani.sk/news/ad-odporcovia-systemu-ci-ockovania-sa-pri-kotlebovi-viac-spajaju/

Vaše slová sa mi nepáčia hneď od začiatku. O Slobodnom vysielači ste sa vyjadril:
„Dali sa však ovplyvniť ľuďmi, ktorí rozprávajú o svetovom židovskom sprisahaní a iných hlúpostiach. Jednoducho, aj oni do toho vpadli.“

Kto sa dal ovplyvniť kým??? Čo je toto za nezmysel? Slobodný vysielač dal priestor aj tým ľuďom, ktorí v zatuchnutom politicky korektnom mainstreame priestor nedostávajú. To je všetko. To, že sú chlapci demokratickejši a pluralitnejší než veľkohubí kvázi-demokrati, ku ktorým ste sa pridal, predsa neznamená, že sa SV dal ovplyvniť tými, ktorým dal priestor. SMEtisko sa dalo ovplyvniť Vami, keď Vám dalo priestor na vyjadrenie??? Tiež mi nie je jasné, ktoré sú to tie "iné hlúposti" popri "svetovom židovskom sprisahaní". Mal ste tým na mysli aj očkovanie? Alebo čo všetko??? A do čoho akože chlapci zo SV "vpadli"???

„Kotleba je len obrazom spoločnosti. Ľudia sú teraz náchylní uveriť neštandardným riešeniam.“

Nie, pán Pčolinský. Kotleba je vysvedčením politickej scéne, všetkým politikom, čo na Slovensku boli pri koryte od roku 1989 do dneška. Áno, vrátane Vášho straníckeho šéfa. Nazvať Kotlebu obrazom spoločnosti (tzn. zvaliť vinu na občanov) je hlúpym politickým alibizmom. Pekne ste sa vyfarbil z človeka protestujúceho proti zhnitému skorumpovanému Systému na systémového hráča, ktorý zvaľuje vinu politikov na národ. Koľko Vám za toto prevrátenie kabáta zaplatili?

A čo sa týka "neštandardných riešení", nie je to vôbec o tom, že by ľudia túžili po neštandardných riešeniach, je to o tom, že sú neskutočne naštvaní a zhnusení z celej doterajšej politickej garnitúry, vrátane Vašej Novy, lebo nie sú zas takí sprostí, aby nevedeli, kto je to Lipšic, s kým v minulosti paktoval a čo všetko má na konte. Už vám jednoducho neveria, to je všetko. Nejde o riešenia, lebo čokoľvek poviete, sú len prázdne lži. Takže môžete predostrieť národu aj tristotisíc "štandardných riešení", ale rozmýšľajúci ľudia Vám to už jednoducho nezožerú, pretože súčasná (aj minulá) politická garnitúra nebola vôbec o nejakých riešeniach, ale len a len o tunelovaní, rozkrádaní, podvádzaní, klamaní, brutálnom mlátení nespokojných demonštrantov (áno, aj 9.III.2012, a pozdravujem vtedajšieho ministra vnútra), dovádzaní ľudí k sociálnym samovraždám, rozpredaní celého Slovenska zahraničným zdieračom atď. atď., na čom sa významnou mierou ako minister podieľal aj Váš súčasný stranícky šéf.

Veľmi dobre si pamätám na Váš telefonát do Slobodného vysielača, kde ste sa snažil vyzuť z viacerých obvinení, a skoro by som Vám to aj bol zožral, ale keď ste sa spolčil s Lipšicom, iba ste všetky obvinenia potvrdil.

Nemôžem si pomôcť, ale pre mňa ste len podlým zradcom národa, zradcom tých, čo dostali 9.III.2012 od podriadených Vášho súčasného straníckeho šéfa poriadne cez hubu. Preto som z Vás zhnusený a Vaše vyjadrenia pre SMEtisko mi len potvrdzujú, že plným právom. Toľko môj osobný názor, keď už tak veľmi oň stojíte.

S pozdravom
--
Ing. Marián FILLO
* * * * * * * * * * * *
Sloboda v očkovaní - necenzurované informácie o očkovaní
https://slobodaVockovani.sk
[email protected]

Pridať nový príspevok