Zdravim Marian, gravitacia a jej ucinky, dokonca priciny su dobre preskumane. Staci si doplnit prislusne vzdelanie v oblasti fyziky. Pravdou samozrejme je, ze stale je viac veci, ktore nepozname, ako tie co pozname. Kedysi som sa liecil aj homeopatiou, a tazko povedat, ci uspesne alebo som sa vyliecil "sam od seba". V kazdom pripade som zacal patrat po nejakych vedeckych zdrojoch o fungovani homeopatie. Dockal som sa zial len ezoterickych blabolov, ktore mi pripominaju filozofie ludi svetla, new age a ine zaujimave skupiny, avsak nic pre cloveka, ktory je skeptik a k viere potrebuje vidiet rukolapne vedecke dokazy. Pokial to nie je, tak podla bodu 2. v oblasti viery skumam, ci je to v sulade s posolstvom Jezisa Krista, alebo v protireceni. Ak je spiritualita mimo Boha Otca, su tam sily, ktore nepozname a moze sa to velmi vypomstit. Podobne ako v oblasti vedy pri objaveni radioaktivity a prvotnom nadseni zacali stovky ludi umierat na chorobu z oziarenia. A to su pritom meratelne veci. Ake rizika potom mozu cihat vo veciach mimo nasho chapania? Urcite o dost vacsie.
Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Vyjadrenie k vedeckym poznatkom?
gabriel | 29.11.2013