PS2: Este chcem dodat, ze ja i manzelka sme krestania, ale vazime si kazdeho cloveka s jeho vierou, smerovanim. Vychodne filozofie, sposob zivota, nas tiez v mnohom oslovuju a inspiruju. Napr. tradicna cinska medicina a aj mnohe prirodne orientovane staroveke medicinske skoly, pri liecbe prikladaju velky, priam klucovy vyznam komplexnemu stavu cloveka, jeho dusevnemu i duchovnemu stavu. Toto moderna zapadna medicina zalozena v podstate len na chemii uplne zanedbava. To vidno aj v pristupe mnohych lekarov, odmerani, nic nevysvetlia, len odvrknu apod. Ako sa ma potom chory clovek citit, ze lekarovi na nom zalezi a naozaj ho chce liecit? Urcite to uspesnosti liecby nepomaha. Rovnako je to s povinnym ockovanim. Napchat do deti plosne bez rozdielu a respektovania individuality kazdeho viacere vakciny, ktorych zlozenie ja tajne alebo len cast je znama. A tvarit sa, aka je moderna medicina uzasna, ze choroby ustupili. Ignoruju pritom neziaduce ucinky, castokrat vazne. Tot len tolko. Je na kazdeho rozhodnuti, ktoru liecebnu metodu si zvoli. Iste je aj moho tych, co si zvolia homeopatiu preto, ze vidia, ako im "moderna" medicina nijak nepomohla.
Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Vyjadrenie k vedeckym poznatkom?
gabriel | 22.11.2013