To nikto netvrdí, ale Ty si dostal priamu otázku, na ktorú sme nedostali priamu odpoveď. Pre istotu tú otázku sformulujem ešte raz čo najjednoznačnejšie:
Si platený (priamo či nepriamo) výrobcami vakcín, s propagáciou vakcín spojenými "neziskovkami", alebo štátnymi úradmi, ktoré očkovanie propagujú?
Alebo obrátene: zobral si niekedy v živote za svoju obhajobu očkovania od kohokoľvek peniaze?
Čo sa mňa týka: som platený v prvom rade z dobrovoľných darov čitateľov tejto stránky, pričom tieto dary nijak nepodmieňujú to, ako sa mám o očkovaní vyjadrovať, ani nie sú nijak inak podmienené. Stalo sa mi už (hlavne po vystúpení v rádiu Lumen), že som bol napádaný z "váhavosti" alebo "nie dostatočne rázneho odmietnutia očkovania" apod. Keďže však mnou prijaté dary nie sú ničím podmienené, môžem si dovoliť nezaujať extrémne odmietavý postoj, presnejšie: môžem hovoriť to, čo považujem za pravdu, aj keby so mnou (čo aj čiastočne) niektorí darcovia nesúhlasili.
Takže ešte raz inak:
Platí/platil Ťa niekto za to, že si zbúchal svoj blog a za to, že tu diskutuješ namiesto toho, aby si sa učil do školy?
Alebo si za svoju propagáciu očkovania resp. kritiku neočkovania či odmietania povinného očkovania nebol nikdy nikým odmenený finančne ani nijak inak?
Keď neodpovieš, budem(e) to považovať za priznanie, že si za to, čo tu predvádzaš, platený.
Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Senior
Ing. Marián FILLO | 05.10.2013