Re:a paní Eleková se diví?

Marcelo | 10.09.2013

Takže test, trochu to otočme. Napísal si otázku, že prečo sa Mudr.Eleková zámerne nenakazí nejakou chorobou proti ktorej očkovanie ľudí "chráni". Lenže ona nikomu nezakazuje sa očkovať ak to tak chce a týmto spôsobom sa chce chrániť a verí tomu. Naproti tomu ty si na strane povinného očkovania, kt. štát núti úplne zdravím ľuďom / deťom za účelom ich ochrany. Pričom vylučuje akékoľvek odmietnutie a akékoľvek závažné vedľajšie resp.negatívne účinky, napriek tomu, že príbalový leták je ich plný. Takže moja ponuka pre teba :
Zaplatím Ti aplikáciu všetkých vakcín, kt.má dostať podľa povinného očkovacieho kalendára dieťa vo veku povedzme 6 mesiacov. Samozrejme aby som ťa neochudobnil o ich ochranný efekt prerátame to na tvoju aktuálnu váhu, teda ak má mať priemerné 6 mesačné dieťa tabulkovú váhu 7,3kg a ty máš napr. 73kg, dáš si aplikovať 73/7,3=10 vakcín hexa do jednej nohy a 10 vakcín pneu do druhej. Samozrejme si to v polročných intervaloch ešte 2x zopakujeme. A po jeden a pol roku môžeš chodiť z média do média ako žijúci ( ??? ) , nespochybniteľný a nevyvrátiteľný dôkaz tvojich tvrdení. Viem, že nie som s touto ponukou originálny, ale hrozne sa k tvojmu "inteligentnému" príspevku nastískala. Berieš ?

Pridať nový príspevok