Re:Re:Re:trn v oku

Ing. Marián FILLO | 09.09.2013

Takže spasiteľský syndróm... Hmmm... Dojemné vysvetlenie. Ešte pouvažujem, či tomu uverím. Mimochodom: keď si taký obetavý, prečo máš problém podpísať sa plným menom?

V tomto príspevku opäť napádaš moju osobu bez toho, že by si vecne uviedol aspoň jeden jediný príklad mojej pavedy. To sa volá osobný útok a nemá to nič spoločné s vecnou diskusiou. Takéto príspevky mažem a budem Ti ich mazať naďalej a nielen Tebe. Zmazal by som aj tento, ale vykazuješ mimoriadnu nechápavosť, tak ho tu nechávam ako ilustráciu.

Opakujem: Tvoje (ani iných) vecné argumenty nemažem.
Mažem:
1. spamy (reklamy na anonymné blogy) - pre šetrenie časom už nemienim ani čítať Tvoje komentáre s odkazom na anonymné blogy, ale rovno mažem.
2. vulgarizmy, osobné útoky bez štipky vecnej kritiky
3. trestne stíhateľné príspevky (v Tvojom najlepšom záujme - pamätaj, že nemám problém zistiť Tvoju identitu)

Veronike môžeš odpovedať vecne a nechám to tam. Tvoje od veci/haterské príspevky, rovnako tak nariekanie nad tým, že Ti mažem Tvoje komentáre (porušujúce pravidlá), ale budem mazať.

A na tento článok Dr. Elekovej môžeš odpovedať svojím článkom, ktorý rád zverejním (kľudne tam tento článok rozober na súčiastky a nasekaj tam more odkazov na štúdie), ale podmienkou je, že sa podpíšeš plným menom.

A čakám na to, že sa mi ozveš, aby sme si dohodli osobné stretnutie.

A neodpovedal si na otázku, či Ťa za to platia, keď sa schovávaš za prezývku. Alebo sa schovávaš preto, lebo sa v hĺbke duše hanbíš za tie gebuziny, čo sem píšeš?

Pridať nový príspevok