Re:Re:Re:Re:Re:Nie je fer....

:)) to snáď nie je ani možné ?? | 23.08.2013

"Otrava krvi...No a co si vlastne tymi lymfocytmi a neutrofilmi chcel povedat?"
...Ja sa pýtam teba, myslíš túto otázku naozaj vážne Antikonšpirátor??
Ja ti na ňu odpoviem, ..len bolo by dobré aby si sa pozrel do zrkadla, skôr ako začneš kázať jedinú svätú vakcinacistickú pravdu...
Ja naozaj nemám slov, naozaj tú otázku myslíš vážne??? Totižto otrava krvi spojená s poklesom Neutrofilov a zvýšením Lymfocytov nie je žiadna konšpirácia to je holý fakt...napr.10% Neutrofilov-90%lymfoblastov, alebo generalizovaná lymfadenopatia, hemoblastóza-proste otrava krvi, neutropénia alebo pokles neutrofilov je vždy spojená/ý s hematologickými ochoreniami/chorobami OTRAVOU KRVI a lymfatického systému.
Už neviem ako jednoduchšie to napísať, aj napriek tomu že budem vyzerať ako hlupák, aj napriek tomu to jednoduché vysvetlenie my za to stojí. Nech vyzerám ako vyzerám, jediné čo akceptujem je 70% neutrofilov-30%lymfocytov----dosiahnuteĺné bez očkovacích jedov(takzvaných liečiv) vakcín. ak som na niečo zabudol rád doplním,...nedokážem stále pochopiť tú otázku Antikonšpirátora..mám dosť.. odborník antikon sa pýta "Otrava krvi...No a čo si vlastne tymi lymfocytmi a neutrofilmi chcel povedať?"...chorá, nebezpečná otázka antikon

Pridať nový príspevok