No ved studii sa od Wakefielda urobilo strasne vela a nedokazali suvislost autizmu s ockovanim. Mam ich zhrnute v mojom blogu. Fillo, ty tieto studie vobec neriesis, pretoze pozadujes svoj zlaty standard, ktory sa u vakcin urobit neda. Takze ak myslis lepsim preskumanim vakciny svoj zlaty standard, to budes cakat do smrti. Tak ja teda som dohladal to, co je k dispozicii, a to nieco, cize studie, nepotvrdzuju spojitost autizmu s ockovanim. Ty namiesto dohladania si studii argumentujes stylom jedna pani povedala ("Ďalej na prednáške prof. Hudečkovej jedna pani, čo pracuje v škole pre autistov, povedala...") alebo googlujes hlava-nehlava a vyberas secko, co zapada do tvojej konspiracnej teorie, pricom si vobec neoveris zdroj, ani studia to nemusi byt, proste nekriticky nastrieskas secko co najdes na net. A teda, ked tak verejne hlasis do eteru, ze ockovanie sposobuje autizmus, diebetes 1, leukemiu, alergie, secko - kde je Tvoj zlaty standard, ktoremu veris? Preco to potom vytrubujes, ked to nemas potvrdene svojim zlatym standardom?
Re:Re:Re:Re:Nema pravdu
Honey badger | 15.08.2013