poškození po očkování

MUDr.Ludmila Eleková | 12.08.2013

https://www.uscfc.uscourts.gov/vaccine-programoffice-special-masters -stránky speciálního soudu USA odškodňujícího za poškození očkováním, v průměru odškodní 30 případů měsíčně.
Je třeba vědět, že odmítnuté případy neznamenají, že nebyly způsobeny očkováním, ale žadatelé buď nedodali potřebné materiály nebo nepokračovali v žalobě. Všimněte si množství případů označených slovem "stipulation", což znamená dohoda -jinými slovy stát byl ochoten se dohodnout na odškodnění, aniž trval na tom, že žadatel svůj nárok prokáže. Proč by to dělali, kdyby ta poškození nebyla reálná a prokazatelná?
Všimněte si, kolik je tam úmrtí a encefalopatií, také ochrnutí speciálně po chřipkové vakcíně, HPV vakcína je také často zmíněna. Přiznané částky jsou nejméně ve statisících dolarů.
K trestnímu oznámení za šíření poplašné zprávy: práskač by si nejdříve měl přečíst trestní zákon. Především zpráva musí být nepravdivá, pachatel musí vědomě šířit zprávu o které ví, že je nepravdivá. Já mám důkazy - rozsudky soudu, že očkování poškozuje a zabíjí, takže kdokoli těžko prokáže, že jsem věděla, že je to nepravdivá informace. Naopak, já jsem pevně přesvědčená, že to je pravda. Šíření pravdivé zprávy, která vyvolá všeobecné znepokojení, je služba veřejnosti, ne trestný čin.
K mému vzdělání apod. Práskač je možná lékař, protože z jiného zdroje se ke mně donesla informace, že prý na mě podal trestní oznámení nějaký lékař z Moravy, ale je možné, že se k této akci rozhodlo více lidí. Možná je to taky obvoďák nebo pediatr a možná jen nezvládá svůj pocit viny, za to, co dělá.
To je mi fuk. Argumenty ad hominem jen ukazují nedostatek jiných argumentů. Tzv. odborníci na očkování se prezentovali tolika nevědomostmi, omyly a chybami, že se sami zdiskreditovali.
A pan Fillo má pravdu, ani jeden příspěvku testa a jemu podobných se nezabýval mými zdroji (často i CDC, FDA, odborné časopisy apod.), ale jen vztekle plivou kolem sebe.
Na závěr jim všem, co se do mne obouvají, chci poděkovat za reklamu zdarma. Výsledky jejich aktivity jsou jednoznačné: emailová schránka plná žádostí o pomoc a dotazů. Díky.

Pridať nový príspevok