Pre nechápavých

Ing. Marián FILLO | 22.07.2013

Diskusia pod článkom slúži na diskusiu k téme článku, nie na reklamu na nejaké súkromné blogy, takže ten komentár s odkazom na súkromný blog, ktorý sa netýkal priamo článku, som zmazal.

Môžete napísať svoj názor celý priamo do komentára, alebo ak to je na dlhšie, tak si ho vystaviť niekde na webe a dať sem odkaz, ale rozhodne to má byť K TÉME ČLÁNKU.

Alternatívne mi pošlite článok, ktorý zverejním na tomto webe pod skutočným menom (nie nejaký honeyneviemčo, či ký ďas) a nemusíte si ani kvôli tomu zakladať blog.

Na pováženie tiež je, prečo sa autor blogu hanbí uviesť svoje občianske meno. To si za svojimi názormi nestojí, alebo čo? Alebo tým chce predísť oprávnenej žalobe za ohováranie? V tom prípade mám preňho zlú správu: policajti si môžu od Googlu (majiteľa BlogSpot.com) vyžiadať, odkiaľ dotyčný ten blog zriadil a odkiaľ naň prispieva, čím ho môžu vcelku ľahko vystopovať, ako vystopovali aj šikovných "hackerov" nbusr123 (dajte si to do Googlu, ak neviete, o čo ide). Prečo tá zbabelosť, keď zastáva úplne oficiálne stanovisko MZ SR?

Takže ešte raz: Diskusia pod článkom nie je voľná diskusia, ale diskusia k téme článku.
Vopred ďakujem za pochopenie.

P.S.: Mažem len nevyžiadané reklamy na anonymné blogy trapkov, čo sú zbabelí podpísať sa skutočným menom. Keby to bol aspoň odkaz na nejaký článok, čo je k téme tohto článku, ale nie. Ako by sa asi pánu spammerovi páčilo, keby som mu pod každý článok na jeho anonymnom blogu dal do diskusie odkaz napr. na pizzeriu Venezia v Dolnej Strehovej? To by toleroval?

P.P.S.: Ešte pre spammera s prezývkou "Honí-neviemčo": Ja som pod článok na Tvojom blogu napísal k veci komentár a nedal som tam nijaký odkaz na svoju stránku. Ty tu ale - narozdiel odo mňa - dávaš odkazy na svoju stránku (de facto nevyžiadanú reklamu) úplne od veci (dokonca k článkom, ktoré vôbec o očkovaní nie sú), nie na nejaký článok k veci, ale na blog ako taký, lenže k veci nenapíšeš absolútne nič. Asi si už na mazanie Tvojich spamov napíšem skript, ktorý sa bude automaticky púšťať každú hodinu. Som zvedavý, dokedy Ťa to bude ešte baviť. Alebo máš snáď za to nejaké prachy?

P.P.P.S.: "Necenzurovaný" neznamená "tolerujúci spamy". To sú dve odlišné veci. Spammerov tu netolerujeme. Tolerujeme rôzne názory NA VEC (obsah článku resp. iného komentára), nie spamy.

Pridať nový príspevok