Re:Re:Re:odpověď všem příspěvkům

MZA | 22.07.2013

1. to s tými fotkami je už klasický internetový výmysle s tým sa stretávam pri každej diskusii o tom či jesť živočíšnu stravu alebo vegetariánsku je to proste sprostosť u každej s týchto skupín sa nájdu pekný ludia a aj menej pekný stači si vybrať podla toho v akom svetle chcem danu skupinu ukázať je to dosť priehľadné. ( to s tou vysušenou vegetariankou je už dosť trápne, vety typu videla som fotku na internete je velmi odborné čo kto jedáva zistiť z popisu fotky je vysoko odborné )

2. podla mna by mali ludia písať o tom čo sami videli a skúsili ja napríklad som mal prerastenú pečienku tukom (jedol som klasicku stravu aj mäso) jedneho dna som skoncil na centralnom príme s infuziou v ruke na zlyhanie pečienky doktorka mi neverila ze nepijem ziadny alkohol lebo som mal pecenove testy ako alkoholik nato som presiel na surovú stravu a to hlavne vela ovocia zhodil som 20 kg a po roku ked som isiel na krv tam mi doktorka povedala ze mam krvný obraz ako kojenec a ako som to dokázal bez žiadnych liekov (takto to uz mám 3 roky po sebe) ako to že mi nestučnela pečienka ale stal sa presný opak ?

Pridať nový príspevok