to ano, ale je neraealne aby sme vsetci mali doma v chladnicke nepasterizovane mliecko od zdravej kravicky...
co sa tyka clanku...a hlavne teda dodatocnej spatnej vazby..tak nie je pravda ze cisto vege etnika neexistuju, existuju v Indii a to viac ako tisic rocie a rovnako maju krasnu zuby a su zdravsi ako dalsie etnikum v krajine ktore maso je..podla vas by sa kedy mal prejavit nedostatok zivin z vegetarianskej stravy? Pretoze ja som vegetarianka 10 rokov, citim sa vyborne, nebyvam chora!!! Viac ako 10 rokov som chora nebola..citim sa skvele a vyzeram zdravo, tak ma velmi zaujima podla tychto premis, kedy sa to na mne odzrkadli? Moje dieta u babky malo aj maso, ale nikdy ho nezjedlo, vzdy ho vyplulo, uprednostnuje ovocie a zeleninu, stale ho kojim a uz tomu budu 2 roky. Dalsia vec co mi nesedi, je konzumacia masa, myslim toho dnesneho ktore obsahuje rastove hormony a antibiotika atd, aj tak si myslite ze je to lepsia cesta?? A este jedna poznamka, nasi rodicia jedli maso a teda hlavne v ich detstve ovela menej ako sa je dneska a nasi stari rodicia?? Ti boli radi ked mali maso raz do tyzdna v nedelu co tiez nebolo pravidlom! Navysse aj velkochovy vyzerali ovela lepsie ako dnes a mnozstvo rodin malo pristup k domacemu masu z dvora z klasickych slovenskych zabijaciek.
Viac tu: https://slobodavockovani.sk/news/velka-cholesterolova-lez/
Re:odpověď všem příspěvkům
Monika | 22.07.2013