Re:Re:Re:Re:zvýšený výskyt zmutovanej muchotrávky GSK... :)

Ing. Marián FILLO | 19.07.2013

Firma GSK je zo slovenského hľadiska mimoriadne dôležitá práve preto, že dodáva VŠETKY plne hradené vakcíny pre povinné očkovanie detí na Slovensku.

Takže ak slovenské úrady natoľko veria GSK, že mu zverili do rúk komplet očkovanie všetkých slovenských detí, tak je asi celkom pochopiteľné, že v prvom rade kladiem otázku, či je namieste veriť tejto firme. Keby bol na jej mieste Pfizer, Sanofi Pasteur či Novartis, riešil by som zo všetkého najviac práve ich.

Okrem toho GSK ako doposiaľ jediný výrobca vakcín odo mňa žiadal ospravedlnenie za údajné poškodzovanie "dobrého mena a dobrej povesti". Nuž tak som sa pozrel bližšie na tú jeho "dobrú povesť a dobré meno". A ako vidno, je to iba fráza, za ktorou je vzduchoprázdno. Čistá potemkinovská dedina. GSK v skutočnosti nemá žiadne "dobré meno a dobrú povesť". A aj o tom je tento článok.

A nebojte sa, nebudem ich riešiť každý deň do nekonečna, len v rámci "júla - mesiaca GSK" som si dal záväzok zverejniť o GSK aspoň 1 článok denne, nech sa ľudia dozvedia, aká je v skutočnosti "dobrá povesť a dobré meno" tejto firmy (teda tí ľudia, čo to ešte nevedia). A "mesiac GSK" má samozrejme svoje hranice.

Iné firmy samozrejme tiež majú maslo na hlave, ale pre nás je najdôležitejší GSK, lebo je u nás de facto monopolom (čo sa týka povinného očkovania našich detí).

Pridať nový príspevok