Re:Re:Re:Re:video archiv

Anett | 19.06.2013

Jasne, ja to chápem. Máš môj obdiv, ze takto verejne a v TV relaciach upozornujes na rizika ockovania. Urcite by sa nenasiel nikto, kto by si to chcel s tebou vymenit. Určite to, ze si tam bol malo zmysel, ved aj keď sa len pár ľudí zamysli nad tým, prečo niektorí ľudia majú opačný názor a vďaka Tebe ZAČNÚ hľadať informácie SAMI, tak to určite malo zmysel. Aj keď je ťažké byt v relácii , kde z moderátorky cítiť , ze je osobne naklonena na stranu propagatorov ockovania a v takom duchu je aj vedená...moj nazor je, ze keby jej išlo o objektivitu, tak keď už si zvolila na 1. Strane extrémnu "propagatorku" ockovania, ktorá napr. skoli lekárov cez Mediforum - ktore patri pod GSK (!!) (teda zrejme lektorske odmeny dostava od vyrobcu vsetkych povinnych vakcin na SK co je urcite konflikt zaujmov), tak na strane druhej ako oponenta mala zvoliť nielen "rodicov" ale aj lekára ako napr. Dr. Elekovu ( alebo Dr. Petrociho a pod. Alebo aj obidvoch :) ) A ked "za ockovanie" pozvala "vedca" , preco nepozvala ako oponenta ineho vedca napr. doc. Prouseka, aby sa aj on mohol vyjadrit? Casopis Dieta im dal priestor, TV JOJ nie...Takto docielila, čo zrejme aj od začiatku chcela docielit, ze divaci nadobudnu falosny pocit, ze na strane "za" sú samí "odborníci a vedci" a na strane " proti" sú len nejakí "rodičia", teda žiadni lekári ani vedci, čo ale nie je pravda... a časový priestor bol tiez úplne neadekvatny vzhladom na rozsiahlost zvolenej témy - to by trebalo viac tematickych blokov...ale Supermama si len "odfajkla" v zozname (i ked odflaknutu) tému "ockovanie" a ide sa ďalej na ďalšie témy.,.huraaa...nevadí...odkedy zmenili čas vysielania a chodia na waw, aj tak ich už nepozeram :) nevadí...uprimne- aj tak mi už troska liezlo na nervy ako sa moderátorka sama rehlí na svojich vlastných "vtipoch" :)

Pridať nový príspevok