Z tejto debaty som bol riadne sklamaný...a to z niekoľkých dôvodov. Myslím si, že debata na takúto tému sa za niečo viac ako pol hodinku nedá urobiť normálne a už vôbec nie zo štyrmi ľuďmi. Ďaľším mojím sklamaním je, že prezentácia všetkých 4 ľudí bola buď neutrálna alebo silne proočkovacia. Robo Papp si zrejme rovno po relácií šiel dcérku prihlásiť k Špánikovej, keď bol z nej taký nadšený. P.Fillo vyšiel podľa mňa ( min.pre nezainteresovaných ľudí kt.ho nepoznajú ) z tejto debaty ako nejaký šarlatán, kt.vlastne ani nevie čo chce. Presne takto to bohužiaľ na mňa pôsobilo. Reči o možných výhodách individuálneho použitia vakcinácie, obchádzanie chorôb proti kt.sa očkuje a zvyšovanie imunity cez životosprávu a vitamíny....nehnevajte sa...veľmi zlé a do takejto párminutovej debaty nevhodné argumenty...všimli ste si ako nabifľovaný prišiel "žiak" Dr. Mistrík ? Ten tie termíny a "múdre poučky" sypal ako z rukáva ( super sa to naučil pri supermanovi Sulíkovi :) ).
Na druhej strane viem, že sa nechcete správať vyhrotene, ale niektorým možno práve toto začína prekážať....pretože môžem mať názor, že vakcínácia a jej princípy buď fugujú alebo nefungujú..a nie že vakcinácia na encefalitídu pre vojaka, kt.sa dennodenne prechádza po lese je OK, ale pre dieťa , kt.ide napr. len do letného týždňového tábora už OK nie je. Spomínali ste tiež v relácií tvorbu protilátok po očkovaní, ktoré ste označil ako formu prevencie pred chorobou. Je to naozaj tak ? Nemáte na stránke dosť veľa článkov o tom, že tie protilátky ochranu vôbec nemusia zaručiť ? Klobúk dolu pred MUDr.Elekovou, kt.všetko povedala na plné ústa v marcovom Dieťati.
Každopádne si stále veľmi vážim, čo pre rodičov robíte.
Howgh
Re:video archiv
Marcelo | 17.06.2013