Re:Re:Re:Re:Re:Re:doplnte dalsie otazky

zvedava | 27.03.2016

Tak nejak mi nejde do hlavy, preco-ze to my na sk a vedla v cr mame povinne a zapadni susedia dobrovolne? Sme vari zberba spinavsia? Alebo len nase ludske prava su EU vramci byvaleho vychodneho bloku trosku ine? Alebo sa tak nasi drahi sudruhovia boja o nase zdravie ako za totality hromadne vsetci na spartakiadu a do sprievodu? Ci vyborny trh pre farmafirmy? Poburuje ma nemat, alebo mat obmedzene ludske prava nez maju vramci Europskej unie nasi zapadni susedia... Mame tu silu globalizacie a harmonizacie legislativy atd, tak nech sa celoplosne vyriesi tento problem s dobrovolnym ockovanim v EU celej, a vyhneme sa tymto diskusiam ano/nie. Kazdy je predsa v konecnom dosledku svojpravny, zodpovedny za seba a svoje deti, nech si kazdy teda sam rozhodne podla svojho vedomia a svedomia. Nikto by nemal nutit nikoho a znasilnovat niecim s cim sa nestotoznuje a nechce alebo inak nie je schopny psychicky zvladnut (strach z rizika)! Ide o zasah do sukromia, pretoze ide o doslovny zasah do tela! A telo mojho dietata je vlastne moje telo, kedze vzislo z matky.
No a zaujimalo by ma tvrdenie, ze po zruseni povinneho ockovania ochorenia budu na vzostupe... To by potom museli byt nasi "volnomyslienkari ockovaci dobrovolnici" s rozsiahlejsimi ludskymi pravami rozhodujucimi o sebe samom na Zapade vramci EU uz vymreti? Nie? A co utecenci, tych budu povinne nutit sa u nich ockovat, ked im daju obcianstvo? Asi nie, ze? To by si nemohli dovolit. To len nas stat si moze dovolovat.

Pridať nový príspevok