Dobry den Linda, len tolko, ze viem pozadie pripadu a je dovod sa obavat a rozhodne nejde o sirenie strachu, jednoducho ludia by sa naozaj mali vzdelavat a necpat do seba pri kazdej prilezitosti nejaky "liek" ci protilatku. Potom nam z prirodzenej imunity uz nic nezostane a aj obycajna nadcha sa stane vaznym problemom. Mam v rodine autoimunne ochorenia a ked si pozriete, ako za posledne desatrocia stupli hlavne autoimunne ochorenia a alergie, tak je coho sa obavat. Samozrejme, nemusite brat do uvahy poplasne diskusie, ludia maju tendenciu zvelicovat a prifarbovat. Staci, ked si pozorne so sedliackym rozumom budete citat vecne fakty a argumenty. Zatial ich totiz na tejto stranke je dost. Citajte si aj tie stranky "za ockovanie" , mozno najdete silnesi argument za, ja som zial doteraz nenasla. A prosim vas, tolko strachu, co vstepuju do ludi lekari, napriklad porodnici a pediatri matkam, farmaceuticke spolocnosti lekarom aj beznym ludom a rozne propagandy celym narodom, tak tu ho nie je ani stotina z toho. Ani smajlik na konci prispevku nezmiernuje vase prirovnanie obsahu tejto stranky k teroristom. Ja zase v tom vidim velky manipulativny pohyb na hrane. Strach je nieco, s cim sa streavame cely zivot, je na nas dospelych, aby sme sa s nim vedeli vysporiadat. Nikto nemoze sirit nieco, pokial nema prijimatela. Kazdy inteligentny clovek si vie dokonca aj z takych diskusii vybrat tie podstatne informacie. A o tie tu ide. Aby sme mali viac vedomosti a aby sme slepo nevkladali nase zdravie do casto skorumpovanych cudzich ruk. Zelam vsetko dobre.
Re:Re:Re:očkovanie, kóma, smrť
Viktoria | 03.08.2013