Zdravím všechny statečně hledající rodiče,
píšu svůj postup, co mi zafungoval. Máme skoro 3letou dceru, neočkovaná. Nejprve máte právo odkládat celkově očkování, myslím cca do 14ti měsíců... můžete říkat, že chcete, aby imunitní systém dítěte nejprve dozrál. Během této doby, je třeba, aby jste se zkontaktovali nejen s nějakými rodiči co neočkují, ale lékaři i např. ligou lidských práv... jde o to, aby jste nasbírali co nejvíce informací a utvrdili se v "přesvědčení a své víře neoč." a získali i podporu a sílu od druhých lidí stejného směru. Mě to moc pomohlo a pomáhá. Se zarputilým lékařem nic neuděláte, ale vaše kontakty vám pomohou nalézt lékaře, který s vámi bude sdílet a nebude do ničeho nutit. Lékař nemá právo hlásit na sociálku ani nikam jinam, že nechcete očkovat, je to porušení mlčenlivosti. Pouze v případě, že se hygiena sama zeptá, jestli očkujete, pak to může říct. Ale sám nesmí nikam volat.
Paní Eleková je super, podržela mě a dodala moc velkou sílu, moc jí děkuji z celého srdce.
Vám všem přeju velikou odvahu a sílu, nenechat se rozválet biznisem darebáků a přeju krásné dny v probuzení.
naše neočkované
Matka pluku | 13.03.2013