Re:Re:Re:Re:Re:oni nevědí

Rodic | 12.03.2013

Neargumentujte "vedeckymi studiami" kdekolvek u pediatra alebo na RUVZ. Toto je bezcenne, to sa da vzdy spochybnit, ved ziadna vedecka studia nie je na 100%, len popisuje nieco z niecoho co nakoniec ina studia moze na 100% uplne vyvratit. tzv. teorie "americkych vedcov" ktorych nas zahlcuju sustavne, raz je kava zdrava, raz sa po kave umiera do 1 hodiny a podobne.

Argumentujte vzdy priamo

Pani doktorka akou vakcinou mienite ockovat moje dieta?!.........Kto ju vyrobil? Dajte mi pribalovy letak, chcem vediet co je tam uvedene.... Aha, toto tu zlozenie sa mi nepaci, moze to byt potencionalne nebezpecne, ponuknite mi INU !!! A to iste zopakujte znova.....

RUVZ
Ja som nikdy ziadne ockovanie neodmietol!, Naopak snazim sa dopatrat vobec ltorou ockovacou latkou mi doporucujete si splnit zakonnu povinnost ockovat svoje dieta? Uvedte mi konketneho vyrobcu a konkretny obchodny nazov............Urcite pride ich vyhybava odpoved :-))))))) Ze toto vam povie pediater a podobne. Nie, trvajte na konkretnom nazve konkretnej ockovacej latky cim si mozete splnit svoju povinnost, resp. opacne ze nikto nikdy vam ziadnu takuto latku neponukal na vyber.

ziadne ockovanie je nebezpecne, bavte sa vzdy len a len o konkretnej vakcine, to potom bude len sranda, ked vam statny uradnik vynuti pouzit si konkretnu vakcinu konkretneho vyrobcu, to je jasna korupcia a zneuzitie pravomoci

hotovo.

Pridať nový príspevok