Psala jsem o řadových pediatrech. Jsou jim systematicky vymývány mozky. Jsou strašeni. Mnoho jich emočně vyhořelo a proto se tak chovají. Zažila jsem syndrom vyhoření a vím, jaké to je.
Ti nahoře samozřejmě vědí, farma firmy vědí zcela určitě, Bill Gates taky. Prof. Janda je v zajetí bludu - výhody převažují riziko. Prof.Prymula ví o hliníku, ale cítí se být v pasti, prootže bez hliníku by vakcíny nefungovaly a bez očkování bychom přece vymřeli.
Změna názoru, zejména je-li starý názor zdrojem vašeho příjmu, postavení a prestiže, je logicky obtížná. Málokdo má na to, aby veřejně řekl, mýlil jsem se. řekl to již zesnulý prof. Švejcar, který odvolal své názory na kojení a umělou výživu.
Já měla také poškozené dítě očkováním, užila jsem si svoje. Přesto se na svou pediatričku nezlobím, protože vím, co v té hlavě měla a co jsem v ní měla já.
Neobhajuji nezdvořilé, hrubé, ponižující, arogantní chování ani postupy v rozporu se zákonem. Jen vysvětluji, proč se i jinak kvalitní pediatr, na kterého se lze s důvěrou obrátit v jiné záležitosti, chová v oblasti očkování iracionálně.
Napsala jsem to proto, abych vám porozuměním duševních pochodů pediatrů dala možnosti k efektivnějšímu jednání. Přímá konfrontace je málokdy účinná, je třeba si ji nechat na konec. vyjděte z toho, co jsem uvedla a vhodnější postupy vás napadnou. Bude-li váš hlavní záměr pomoci dětem /vlastním i cizím), ne boj, ne pomsta, ne vylití si zlosti, budou tomu odpovídat i výsledky.
Re:Re:oni nevědí
MUDr.Ludmila Eleková | 11.03.2013