Myslím, že je dobré, že sa ozývajú aj ľudia, ktorí sú na Slovensku známi, skôr nás začnú brať vážne. Presne ako sa tu píše, keď sa neozveme, nič sa s tým robiť nebude. Pre mňa za mňa nech sa očkuje kto chce ale tí čo sa očkovať nechcú nech nie sú nútení či zastrašovaný. Toto je otrasné čo sa tu u nás už deje. Necítim sa tu ani dobre ani bezpečne. Naše tri deti sú sústavne choré, asi pred polrokom na moje naliehanie, aby im urobili podrobnejšie vyšetrenia, sa zistilo že majú všetky zníženú bunkovú imunitu. Nechápala som to, dojčila som ich vyše roka všetkých, ako je teda možné, že majú takúto imunitu. A keď si predstavím, že dcére sme dali ešte aj dobrovoľné očkovanie proti pneumokokom, veľmi to ľutujem. Ľutujem, že už vtedy som nemala takéto informácie, možno teraz by sme s nimi takéto problémy nemali. A všimla som si, že veľmi veľa detí nosí teraz aj okuliare, sú sústavne choré, zasoplené, v kuse teploty, to už asi nie je náhoda. Prečo asi? Určite to nemá na svedomí len očkovanie, aj keď si myslím, že v značnej miere za to môže, pretože oslabuje našu imunitu a chorobám podliehame ľahšie, je to aj ovzduším, spôsobom akým žijeme, v kupovanej strave ani netušíme čo všetko máme namiešané, lieky, ktoré do seba pcháme vo viere že nás uzdravia, to všetko nám pomaličky ale isto škodí a spôsobuje stále nové a nové ochorenia, ktoré tu v minulosti ani neboli, netušili sme, že existujú...
imunita
Andrea | 09.03.2013