ockovanie a imunita

Lubka | 09.03.2013

Dobry vecer,ja sa tejto teme dlhsie venujem,mam 5 rocne dieta, po tom, co som si nastudovala o ockovani a zreprodukovala manzelovi, vyhlasil, ze nasu dceru moze niekto zaockovat len cez jeho mrtvolu! Nanestastie som sa dostala k tymto informaciam po tom, ako mala dcerka rok a v sebe uz vela toho svinstva...a nasledne sme sa ocitli na imunologii. Videla som, ze tudy cesta nevede a zacala som posilovat jej imunitu prirodnymi prostiredkami, a inak to nebude ani v buducnosti.Osobne vidim suvislost s totalnym oslabovanim imunity u deti a s tazkymi chorobami, ktore u ludi prepuknu niekedy az v dospelosti aj o desatrocia - vid vysoky vyskyt rakovin u ludi v produktivnom veku, ja osobne som riesila rakovinu len nedavno a nastastie nie konvencnou smrtiacou liecbou som to zvladla, vysiel mi clanok na https://www.badatel.sk/kpm/pribeh-pani-lubky-o-jej-alternativnej-liecbe-rakoviny-prsnika/, avsak teraz su tie vakciny take silne, ze deti maju rakovinu este ako deti a tiez ine vazne choroby.Minuly rok sud v Taliansku uznal, ze dieta sa stalo autisticke po MMR vakcine, co je velmi dobra referencia. Naozaj treba nieco s tym urobit, pan Papp a aj iny umelci co maju deti, maju aj vplyv svojim umenim oslovit ludi a zdvihnut povedomie! Ja o ockovani hovorim s kazdym, dnes som o tom hovorila jednej velmi milej Cinanke co sa jej nedavno narodil syncek, a dala jej odkaz na stranku slobodovockovani.sk, bola aj rada, aj ked zmatena. Je tu naozaj vela prace a velka vdaka ludom takym ako je pan Fillo! Srdecna vdaka a vyzyvam vsetkych, nech kazdy z nas nieco tymto smerom urobi, spojme svoje sily a len tak vieme sposobit zmenu!!!Dakujem:-)

Pridať nový príspevok