Re:očkovanie

ach.. | 02.04.2013

neuznavam ockovanie voci chripke, to bol len priklad. priklad DOBROVOLNEHO ockovania milionov ludi. navyse proti niecomu, co je absolutne neskodne, v ramci toho, ze sa neockovali voci prasacej alebo podobnym typom, ale len voci 'momentalne predpokladanemu epidemiu mozno vyvolavajucemu typu', ktory po 5 dnoch prekonate aj sam. suhlasim, blbost, pokial nie ste rizikovou skupinou pacientov s vysokou imunosupresiou, leziaci, stary.. ale nejdeme sa dufam hadat o lentilky a preto ma v pripade, ked riesite ockovanie proti HPV nezaujima, co sa stalo v USA v 1976. nezaujima ma to uz len preto, ze zlozenie ktore bolo vo vakcinach vtedy a ktore je teraz, je ovela insie. vsetky latky vyskytujuce sa v nich su totizto v stopovych mnozstvach uz oproti vtedajsim nizkym koncentraciam. v konzerve s tuniakom mate 10 a viac nasobne vyssiu koncentraciu Al nez v obavanych vakcinach. kazdopadne vsetky povinne ockovania mam absolvovane, taktiez VHA a VHB a nikdy mi nic nebolo. ak to nepodavate organizmu, ktory je oslabeny, rizika su minimalne. a ak vy ako rodic riskujete a pred lekarom nieco zatajite/ on nepostrehne- ano skutocne, to uz moze byt velmi zle. ale presne preto by sa mali vykonavat kontroly pred podanim a aj po podani vakciny. vzdy je za aj proti, ale nie je lahsia prevencia nez liecba?

Pridať nový príspevok