Re:Re:Re:Re:Re:Re:pozerali sme

Helena | 20.02.2013

Ja som dôchodkyňa, bohužiaľ veľmi zaostalá v počítačovej technike, napr. neviem ako pridávať články na weby atď. www.badatel.sk čítam. A čo sa týka odstránenia reumatoidnej artritídy celý "vtip" je v tom, že v tele musíme vytvoriť zásadité prostredie, jesť dostatok surovej stravy, odšťavovať, klíčky, oleje lisované za studenia, (zo stravy vynechať zemiaky, paradajky, baklažán, zelená paprika), cvičiť, opaľovať sa bez opaľovacieho krému (takto získame D3 vitamín). Počula som prípady čo napr. 12 dní dodržali Breusovu dietu, že sa vyliečili z reum. artritídy. Kto vie angl. je veľmi dobre pravidelne čítať: www.naturalnews.com www.mercola.com www.doctorsaputo.com, počúvať videa na www.naturalnews.tv Tieto weby majú svoje vyhľadávače, treba zadať slovo rheumatoid arthritis. Napr. v poslednom článku na www.naturalnews.com sa na zastavenie bolesti pri artritíde doporučovalo: kurkuma, surový nepasterilizovaný jablčný ocot, čerešne, ananás (hlavne stred - ošťaviť, omega-3 potraviny, zázvor. Ja osobne som veľmi ovplyvnená týmito webmi, robím postupné zmeny a na týchto weboch je veľa písané aj o očkovacom biznise.

Pridať nový príspevok