proti ktorým zo "škôlkárskych" chorôb sa u nás povinne očkuje? - To asi viete velmi dobre, ked sa vyznate v tejto problematike. Je to myslene tak, ze neockovane deti znasaju vstup do zariadenia z hladiska imunity horsie z doledku ze nie su zaockovane. Nehovorim o skolkarskych chorobach proti kt. sa ockuje.
V stredoveku sa samozrejme umieralo, častokrát aj na prenosné ochorenia, ako napr. cholera, mor či šarlach, ktoré ale napodiv vymizli bez akéhokoľvek plošného očkovania proti nim. A proti šarlachu doposiaľ žiadna vakcína ani nebola vyrobená. - preco vymizli? moj nazor je, ze bolo vynajdene protilatky. kym doslo k povinnemu ockovaniu - bol to dlhodobejsi proces.
Neviem, ako ste na tom s prírodopisom a dejepisom, ale mamuty už každopádne vyhynuli - dakujem za info, stary otec bol dejepisar, zrejme sa malo snazil. a z biologie som maturovala za 1. Ale vytiahla om si genetiku, takze na mamutov som uz zrejme zabudla.
Ktoré zvieratá majú mor? - Napriklad zajace ktore choval moj stary otec na dedine a aj tie u susedov niekedy, a potom dalsie a dlasie...
A uz sa mi nechce konfrontovat a argumentovat, len som vyslovila svoj nazor. Vy ho vyslovovat mozete, mozem aj ja. a s argumentaciou a konfrontaciou ste zacali vy. A viaceri tu mate nespravne Vy-kanie, sloveso ma byt v mnoznom cisle 1.os. To je len rozvojova spatna vazba - ked pisete verejne...
Re:Re:iny nazor
Danica | 20.01.2013