Re:iny nazor

Ing. Marián FILLO | 19.01.2013

Milá Danica,

proti ktorým zo "škôlkárskych" chorôb sa u nás povinne očkuje?
V ktorej Africkej krajine sa neočkovalo a doteraz neočkuje?
V Indii sa očkuje len taký fukot. Odkiaľ máte informáciu, že nie?

Je fajn, že sa dnes dajú zachrániť ženy s rizikovým tehotenstvom. Namietal tu snáď niekto niečo proti tomu? Myslím, že nikto nemá nič proti skutočným prínosom modernej medicíny, ale to neznamená, že zároveň musíme zobrať aj všetko to, v čom je moderná medicína viac na škodu než na úžitok.

Inak neviem ako Vy, ale ja nie som zviera, aby som žral. Ja jem, nežeriem.

V stredoveku sa samozrejme umieralo, častokrát aj na prenosné ochorenia, ako napr. cholera, mor či šarlach, ktoré ale napodiv vymizli bez akéhokoľvek plošného očkovania proti nim. A proti šarlachu doposiaľ žiadna vakcína ani nebola vyrobená.

Neviem, ako ste na tom s prírodopisom a dejepisom, ale mamuty už každopádne vyhynuli, takže aj keby sme veľmi chceli, nemôžeme sa už obliekať do ich koží.

Ktoré zvieratá majú mor? Myslíte tie vo veľkochovoch? Nuž, v takých brutálnych nezdravých podmienkach sa fakt nedivím, že hynú jak na bežiacom páse.

Inak naozaj nerozumiem jednému: Prečo si myslíte, že keď odmietame jednu vec, tak by sme mali automaticky spolu s ňou odmietať aj všetky ostatné výdobytky civilizácie? Aká je v tom logika???

Pridať nový príspevok