je v pohlade na svet ako taky. Medialna masaz, hromady nazorov na to ake veci su.. Ucime sa ako fungovat v systeme, v horsiom pripade uci zivot, namiesto toho, aby sme sa ucili ako mame mysliet a ako si klast spravne otazky s nohami na zemi. Internet zavaleny klasickymi spravami a alternativnymi, ktore vzdy chybali, ale ze je v tom celom cert, ktory sem tam pride ozaj s dakym nezmyslom ktoremu lahko uverit zainteresovanym a tazko nezainterosovanym. Na niecom vzdy kusok pravdy je, lebo len tak sa da skryt najlepsie, ze sa bude okolo nej dokreslovat falosna dogma. K zaciatku si treba aspon pripustit, ze historiu pise vitaz a ze tak ako dopadla, dopadla k predstave "vitaza". Tiez ze tento vitaz hodla historiu pri vsetkej slave aj dopisat.. Pri vacsich zmenach treba presvedcit vacsinu o potrebe zmeny, teda treba vytvorit v povedomi problem, ktoreho riesenim je posun v planovanom smere. Zhruba preto su informacie a informacie a tazko kolko krat tusit kde je pravda. Najst sa ale da, len to stoji viac namahy. Co sa tyka ockovani a otrav roznych druhov, som presvedceny, ze pravdive su. Jeden vobec najpresvedcivejsi fakt o ktorom som sa nedocital, ale sam videl je ten, ze napr. roztrusena skleroza je neznameho povodu, jej diagnostika je o merani a kontrole priznakov. Sucasne sa vie, naozaj vie, ze moze vzniknut ako dosledok intoxikacie tazkymi kovmi. Zaujimala nikoho moja pecen? ..popraskane nehty v detstve ktore vydrzali doteraz popraskane? atd.. nie, nezaujimalo to nikoho len mna. Tento v skutku zvlastny paradox o tom co sa vie a nevie a ako sa robi je odpoved na to ako veci su a ako aj mozno maju byt. Len nemozem povedat, odkial to prislo po mna. Ci to bolo ockovanie, alebo nieco ine. Co je iste, ze je tu nieco velmi smrdi.
zakladny problem
kocurik | 08.01.2013