Já žiji v ČR a myslet si, že by tu nějaké důkazy obstály je hodně naivní. Obávám se, že nemáte co dělat a tak píšete do diskuzí, protože pokud Vás nezajímá, co se děje doopravdy, ale pouze studie někoho, kdo má prostě jiné studie, než někdo jiný, se stejným vzděláním, pak nechápu, jak sám se sebou můžete žít. Obávám se, že máte trochu temno v hlavě a je třeba dodat trochu světla.
Co se týká Vašich slov:
Vy snad nemáte možnost volby? Nutí vás někdo abyste chodila k lékaři, ke kterému nemáte důvěru? Mezi běžným doktorem a léčitelem není rozdíl, oškubat vás mohou oba.
Odpovídám Vám-ano-nutí! Nutí mě stát,abych nechala očkovat svoje děti, jinak by na mě zavolali sociálku atp.
Ale těžko něco vysvětlovat někomu, kdo nežije v realitě, pouze si čte studie, které ani neudělal sám, ale podsouvá je ostatním, přestože je poze jeho problém, že dal přednost zrovna těmto studiím, před jinými-odlišnými.
Závěrem chci napsat, že pokud byste Vaše názory prezentoval jiným způsobem, dalo by se to považovat za diskuzi, kdy si lidé předávají odlišné pohledy a má to smysl. Vy ale předáváte "svá" moudra takovým způsobem, jako by ony vědecké studie byly Vaše a ještě se snažíte bagatelizovat názory ostatních, Zdá se tedy, že máte nějaký problém a vyhovuje Vám si jej vybíjet na internetu. Přeji Vám ,aby Vám nějaký odborník pomohl-a to na základě vědecké medicínské studie. Buďte Zdráv.
Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:nátlaky
Monika | 08.01.2013