Re:Re:Re:nátlaky

Iskander | 07.01.2013

Pane Pavle ked tvrdite ze proti ockovaniu ziadne relevantne argumenty nie su tak neviem co robite na tychto strankach - su tu totiz stovky odkazov na oficialne aj neoficialne studie ohladom rizik ockovania. Moj rodinny prislusnik sa stal mentalne postihnutym prave z ockovania - a na to mam papiere od lekarov. A ak sa pozriete do pribehov zo zivota na tejto stranke tak zistite ze nie je sam. A to este kolko rodicov bud internet nema, tuto stranku nenavstivuje, alebo sa nezamysla nad dovodom rodinnej katastrofy. To ze vy nemate nikoho postihnuteho(teda aspon o tom neviete ze mate-napr. alergiou, cukrovkpou atd..) - to neznamena ze vsetci ktory sa zamyslaju nad vecami a zvazuju pro a proti su blbci. Skor si to myslim opacne - blbci su ty ktory bezhlavo nasleduju dogmy a nesnazia sa rozhodovat sami-samostudiom a pouzivanim rozumu. K pani doktorke len tolko-nepoznam ju osobne, som zo slovenska,takze nie som ziadny potencionalny klient-predsa mi mailami velmi pomohla - nezistne a napomocne. Jedine co jej mozno vytknut-teda osobou ako ste vy je to ze sa o veci zaujima a premysla-na rozdiel od vacsiny lekarov zistuje aj sama a neriadi sa automaticky dogmami ako vy.

Pridať nový príspevok