PRESKUS, KAKO DOBIM MOJ POSOJIL OD ZAKONSKEGA KREDITA

Janez Anton | 30.09.2020

PRESKUS, KAKO DOBIM MOJ POSOJIL OD ZAKONSKEGA KREDITA

Moje ime je Janez Anton, Ljubljancan. Prestrašili so me štirje razlicni mednarodni posojilodajalci interneta, vsi obljubljajo, da mi bodo dali posojilo, potem ko bom prisilil, da bom placal vec pristojbin, ki niso prinesle nic in niso imele pozitivnega rezultata. izgubil sem težko zaslužen denar. Nekega dne, ko sem brskal po internetu s solzami na oceh, sem naletel na izpoved cloveka, ki je bil tudi prevaran in se je na koncu povezal z zakonitim posojilom, imenovanim FINANČNE STORITVE BETTY MABEL ([email protected]), kjer je koncno sem dobil njegovo posojilo, zato sem se odlocil, da se obrnem na isto posojilo in nato sem jim povedal svojo zgodbo o tem, kako so me prestrašili štirje razlicni posojilodajalci, ki niso naredili nic drugega, kot da bi mi povzrocili vec bolecin. Podjetju razlagam po pošti in vse, kar so mi povedali, je, da ne jocem vec, ker bom dobil posojilo v njihovem podjetju in prav tako sem se pravilno odlocil, da jih kontaktiram. Izpolnil sem obrazec za posojilo in nadaljeval z vsem, kar sem zahteval od mene, in prejel sem znesek posojila v višini 270.000,00 EUR tega velikega podjetja (FINANČNE STORITVE BETTY MABEL, ki ga upravlja gospod Gary Mark, in danes sem vesel, ker je BETTY MABEL FINANCIAL STORITVE so mi dali posojilo, zato sem se zaobljubil, da bom še naprej prical po internetu, kako sem dobil posojilo. Ali nujno potrebujete posojilo prijazno in hitro se obrnite na FINANČNE STORITVE BETTY MABEL zdaj za vaše posojilo po e-pošti: [email protected]

KONTAKT
FINANCNE STORITVE BETTY MABEL
E-pošta: [email protected]
Njena telefonska številka Whatsapp: +1 (929) 267-7281

Pridať nový príspevok