Pozdravljeni, moje ime je Miroslav Gaborík, sem samohranilec dveh otrok. življenje mi je bilo tako težko od dne, ko sem v prometni nesreči izgubil ženo, zaradi tega sem potreboval denar, da sem lahko začel dober posel, da bom lahko nahranil svoja dva otroka. Poskusil sem pridobiti posojilo v višini 50.000 € od banke, vendar mi niso želeli odobriti posojila. Bil sem tako zmeden, jokal sem vsak dan, a nekega dne me je zelo dober prijatelj predstavil v zakonito podjetje z imenom Sun Trust, vložil sem prošnjo za posojilo v višini 50.000 €. Skozi nekaj postopka mi registrirajo in brezplačno prenesejo moje posojilo, razen zavarovalnine, ker so mi rekli, da je to zelo pomembno in obvezno, da zgodbo prekinem na kratko zjutraj. Prejel sem opozorilo v višini 50.000 € bančni račun . Prav vsem želim povedati to odlično pričevanje, da posojilodajalec Legit še vedno obstaja tukaj na spletu in da je glavni direktor podjetja gospod William Rogers. Ne oklevajte in jih kontaktirajte po e-pošti ([email protected]). 100% so zakonita hvala.
Pričevanje o tem, kako sem dobil posojilo od [email protected]
Miroslav Gaborík | 10.11.2019