posojilo pričevanje

sara | 01.11.2019

Pozdravljeni vsi skupaj!
Sem SARA, trenutno živim v Mariboru, slovensko. Trenutno sem vdova z dvema otrokoma in sem se septembra zataknila v finančni situaciji in sem morala refinancirati in plačati račune. Poskušal sem iskati posojila pri različnih posojilnih podjetjih, zasebnih in podjetniških, vendar nikoli uspešno, in večina bank mi je kredit zavrnila. A kot bi ga imel Bog, me je v zadrugo vodil božji mož, zasebni posojilodajalec, ki mi je dal posojilo v višini 80.000evrov in danes sem lastnik podjetja in moji otroci trenutno dobro napredujejo, če obrniti se morate na katero koli podjetje glede zavarovanja posojila brez zavarovanja, neplačilnega preverjanja, nobenega sopodpisnika s samo 2-odstotno obrestno mero in boljšimi plačilnimi načrti in urnikom, prosimo, da se obrnete na gospoda Danteja Paola po e-pošti: [email protected] Ne ve, da to počnem, ampak zdaj sem tako vesel in odločil sem se, da bom o njem vedel več ljudi, prav tako pa želim, da bi ga Bog več blagoslovil. Z njim se lahko obrnete preko e-pošte: [email protected] za hiter klic v klepetu ali whatsapp / +35677926593

Hvala
SARA

Pridať nový príspevok