Koho tým myslíte - "my"? Nie všetci ľudia na svete majú rakovinu alebo inú nevyliečiteľnú chorobu. Každý človek má svoje vlastné problémy a snaží sa ich riešiť. Takže nie každý môže venovať 100% svojej energie na to, aby sa zmenili spôsoby liečby rakoviny. O to by sa mali zaujímať predovšetkým tí ľudia, ktorí rakovinu majú a chcú sa naozaj vyliečiť, nie len sa nechať do smrti ožarovať. Chcete vyčítať napríklad mne, že sa na 100% nevenujem zmenám liečebných postupov pri liečení rakoviny? Prepáčte, ale ja tú energiu naozaj nemám.
Každý zrelý, dospelý človek vie, čo chce, a aj za tým ide. Ja napríklad chcem, aby moje dieťa nebolo očkované, a preto som ho očkovať nedala. Urobila som pre to 100%. Ak niekomu na niečom skutočne záleží, urobí pre to 100% a to sa týka aj rakoviny. Je to individuálne rozhodnutie, a nie kolektívne. Problém je v tom, že niektorí chorí ľudia nechcú zmeniť svoj životný štýl, lebo im to tak vyhovuje. Chcú, aby ich doktori nejako "zázračne" vyliečili. Prehltnem pilulku a je to. Nemusím na sebe nič meniť. A práve o tom je článok Dr. Elekovej, ktorý niektorí ľudia tak bolestne nepochopili.
Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:zodpovědnost
Magda | 07.01.2013