help

luis | 12.11.2020

Stratil som manžela inej žene, po 4 rokoch manželstva sme mali krásne manželstvo, ale nadviazal vzťah s kolegom, ktorý ho prenasledoval. Býva neďaleko svojej práce a odmietol so mnou hovoriť alebo sa vrátiť domov. Bol som taký zničený a ťažko som to zvládal. Začal som mať veľké obavy a potreboval som pomoc. Keď som jedného dňa prechádzal internet, narazil som na komentár Amber, ktorý naznačoval, že duchovný otec, ktorý sa volá baba, jej pomáha vyriešiť manželské problémy a obnoviť narušené vzťahy a podobne. Cítil som teda, že by som ho mal vyskúšať. Kontaktoval som ho prostredníctvom e-mailu, ktorý som videl na svedectve, a on pre mňa urobil kúzlo. po 3 dňoch za mnou prišiel môj manžel a ospravedlnil sa za krivdy, ktoré urobil, a sľúbil, že to už nikdy neurobí. Odvtedy sa všetko vrátilo do starých koľají. Ja a moja rodina žijeme opäť šťastne. Ďakujem tejto babe za to, čo pre mňa urobil. Ak potrebujete kúzlo, ktoré dokáže čarovať, ktoré skutočne funguje, navrhujem, aby ste ho kontaktovali. Nesklame ťa. Dávam vám 100% záruku, že vám pomôže, pretože som živá slabosť. Jeho e-mailová adresa je [email protected].
A moje WhatsApp telefónne číslo je toto +16163684004, môžete mi napísať WhatsApp pre prípad, že by ste potrebovali viac informácií o duchovnom otcovi.
Som Luis, základňa na daniach zjednotený štát. vďaka za prečítanie.

Pridať nový príspevok