Moja žena a ja sme manželia posledných 15 rokov a máme krásnu 12-ročnú dcéru. Počas celej doby to bola milostná aféra a naozaj nemám nikoho na svete viac ako ju milujem.
Na začiatku sme mali ťažký život s finančnými problémami, ale teraz ich prekonávame a vlastne žijeme veľmi pohodlným životom za posledných približne 5 rokov. Spoločne trávime veľa času a až do roku sme mali naozaj nulové problémy.
Vlani v júli sme išli na víkend na hotel a keď sme sa vrátili, moja žena sa priznala, že plačem, že začala fajčiť. Reagoval som veľmi zle (teraz si to uvedomujem) a snažil som sa ju donútiť odísť, vždy preto, že mi to záleží. Minulý rok sme mali 6 incidentov, pri ktorých boli veľké zápasy vždy z rovnakého dôvodu. Pretože nefajčila v dome, fajčila v práci. Cez víkendy navštevovala priateľku, ktorá žije vedľa nášho domu, kam chodila pol hodiny, fajčiť.
Naše víkendy sa zdôraznili kvôli svojmu novému zvyku a pred mesiacom vyzdvihla svoje veci, prenajala si byt a presťahovala sa tam. Bol som vonku s mojou dcérou, keď sa to stalo a keď som sa vrátil domov a videl som jej veci zmiznuté, v podstate som sa zrútil. Po dobu 2 až 3 týždňov som robil všetky chyby žobrania a plaču, ale jej srdce bolo také tvrdé, že som nemohol uveriť, ako sa ku mne chovala.
Minulý týždeň som sa rozhodol odísť so svojou dcérou. Moja žena ma počas tohto posledného týždňa vôbec nekontaktovala, ale kontaktovala našu dcéru ráno a večer jej poslaním textových správ, urobila som všetko, aby som sa jej dostala späť, ale viem o tom .. len pred 2 mesiacmi som bola cez nejaký článok online predtým, ako som videl ooi žena zdieľajúca nejaké dobré správy o mocnom mužovi, ktorý jej pomáha priniesť mier do jej domu, bola som taká ohromená svedectvom a rozhodla som sa to skúsiť. Vysvetlujem svoj problém lekárovi ALAMovi. Sľubujem, že pomôže ja a on urobil, čo sľuboval, hľa, moja žena sa vracia späť, prosí dokonca prestať fajčiť .. jeho meno môže byť chválené .. pre viac informácií ho môžete kontaktovať o pomoc, ak máte problémy u vás doma .. e-mail dralahalah @ gmail.com alebo zavolajte Whatsap + 2348115720823. Ďakujeme, že ste sa so mnou podelili o svoj príbeh.
return ex
Schart Marie | 25.08.2020