S

SOFIA | 28.07.2020

Môj život bol zničený, keď ma môj manžel poslal, aby som si zabalil tašky, po 7 rokoch, keď sme boli spolu. Bola som stratená a bezmocná po tom, čo som vyskúšala toľko spôsobov, ako dostať môjho manžela späť. Jedného dňa v práci som bol rozrušený, nevediac, že ​​ma volá môj šéf, tak si sadol a opýtal sa ma, čo to je, povedal som mu, usmial sa a povedal, že to nie je problém. Nikdy som nepochopil, čo tým myslí, že to nebol problém, aby som uzdravil manžela, povedal, že použil kúzlo na zotavenie svojej manželky, keď ho opustila pre iného muža, a teraz sú spolu až do dnešného dňa a na začiatku som bol šokovaný, keď som počul niečo od môjho šéfa. Dal mi e-mailovú adresu DR Pellara, ktorý mu pomohol získať späť svoju manželku, nikdy som neveril, že to bude fungovať, ale nemal som inú možnosť ako sa spojiť s textami, ktoré robím, a požiadal o moje informácie a môj manžel bol schopná ponúknuť to kúzlo a ja som mu poslala podrobnosti, ale po dvoch dňoch ma moja matka volala, aby som povedala, že môj manžel tvrdil, že „chcel ma späť, nikdy som neveril, pretože to bol len sen a musel som ponáhľal sa k mojej matke a bol som prekvapený, kľačal môj manžel, aby ma ľutoval, „chcel, aby som sa s dieťaťom vrátil domov, keď som hovoril s DR Pellarom o náhlej zmene môjho manžela, a objasnil mi, že môj manžel bude milovať až do konca sveta, aby ma nikdy neopustil pre inú ženu. Teraz, môj manžel a ja sme späť spolu a začali robiť zábavné veci, ktoré nikdy predtým neurobil, robí ma šťastným a robí to, čo má robiť ako človek bez obťažovania. Ak potrebujete pomoc, obráťte sa na Dr.Pellar. Jeho e-mail je [email protected]

Pridať nový príspevok