moje meno amedio a toto je moje svedectvo. 18. septembra 2017 to moja priateľka Maggie označila za ukončenie nášho šesťročného vzťahu. bolo to úbohé, snažil som sa ju upokojiť, ale trvala na rozchode, pretože v Sydney stretla iného milého chlapa. bolesť bola príliš veľká na to, aby som to zniesol, tak som išiel online hľadať pomoc, potom som uvidel blog o tomto mocnom kúzelníkovi s názvom Dr. OSUNOGIE. Čítal som o ňom veľa svedectiev, ale nebol som si istý, či mi môže pomôcť, pretože som žil v Austrálii, ale rozhodol som sa ho skúsiť. Zaslal som mu e-mailom všetko o svojom probléme vo vzťahu a mojom strachu z diaľky, ubezpečil ma, aby som sa nebál toho, že vzdialenosť nie je prekážkou a že fúka vietor, takže moja pomoc ma nájde do 24 hodín. Ihneď mu veril svojimi slovami a postupoval podľa jeho pokynov. Ihneď po 24 hodinách odlievania kúzla, keď mi dal pokyn, sa moja priateľka, ktorá ma nechala byť s iným mužom, vrátila domov a začala ma prosiť o odpustenie. Bol som šokovaný, prekvapený a ohromený a bol som ako "páni", fungovalo to ako kúzlo. To je dôvod, prečo som sa rozhodol zdieľať toto moje úžasné svedectvo s celým svetom, aby som sa spojil s týmto svetovým tajným kúzelníkom, ktorý sa volá Dr.OSUNOGIE, ohľadne akýchkoľvek problémov alebo rozpadov prostredníctvom jeho e-mailu :( [email protected])
svedectvo
AMEDIO | 11.07.2020