Mě tato odpověď vůbec nepřekvapila, neboť jsem měla to potěšení si se SÚKLem dopisovat před rokem ohledně hliníku ve vakcínách. Také to bylo o voze a o koze. Nejhorší na tom bylo, že uváděli (tatáž paní Bc. Židlická) kraviny, jako že se nerozpustný hliník z vakcíny vyloučí ze 70% do 24 hodin močí (biologicky nemožné), trvalo jim tři kolečka výměny dopisů, než uznali, že údaj o vylučování je špatně. Ovšem sami uvedli zdroj, materiál NNii, kde se píše přesně totéž s dodatkem, že díky rychlému vylučování hliníku se "věří", že to je bezpečné. Když jsme prozkoumala jejich udávané zdroje na podporu jejich tvrzení, bohužel jejich tvrzení nepodporovala ani náhodou.
K NÚ hliníku napsali totéž, nic se nehlásí, tudíž je bezpečný. Nemají údaje o hladinách v krvi po očkování. Když jsem se jich ptala, co dělá encefalopatické reakce (šlo o konkrétní dítě, které se po hexe přestalo usmívat, broukat, bylo hadrovité, neklidné, nechtělo pít), napsali mi, že by to mohl způsobit průnik infekčního agens z vakcíny do mozku. Protože předtím uvedli, že je hliník na antigen navázán a je nerozpustný, logicky tím připouštějí průnik hliníku z vakcíny do mozku. Atd, podobných věcí, nekonzistentností i vyložených nesmyslů tam bylo požehnaně.
Perličkou je, že poslali dopis, který měl dokázat bezpečnost hliníku v hexe, plný podobncýh canců, ale hlavně tam bylo uvedeno, že umělé mléko obsahuje až 225 g/l hliníku.Tj. skoro čtvrt kila. On jim totiž vypadl tiskový editor, vyhodil znak pro mikro a nechal tam gramy. Nevšiml si toho ani odesílatel, bývalý ředitel SÚKLu, ani adresát, bývalý hlavní hygienik, ani tiskový mluvčí Mzd, také MUDr. Takže ano, oni po sobě nečtou, nespíš mají databázi hotových odpovědí a z těch to skládají. Kdyby si to po sobě přečetli a zkontrolovali zdroje (!), nemohli by nikdy něco podobného odeslat.
typické
MUDr.Ludmila Eleková | 28.12.2012