Senior

Helena | 17.12.2012

Bohužiaľ mnohí ľudia nevedia ako nebezpečné sú geneticky modifikované plodiny (gmo) ako zmenia osadenie čriev, vyvolávajú minimálne 20 druhov chorôb, počnúc rakovinou. Veľa ľudí nevie, že umelé sladidlo Aspartam je gmo. Ale na Slovensku sa pestuje gmo kukurica, dáva sa dobytku a ešte nevieme kde všade. Mnohí ľudia nevedia, že prídavné látky v generikách sú vyrábané v Indii a Číne v továrňach, ktoré neprechádzajú kontrolou. U nás sa prebaľujú v továrni v Hlohovci (zabudla som názov) vraj patrí manželke pána Zajaca. A ľudia si potom naivne myslia, že generikum bolo vyrobené v EU. Pán Zajac veľmi doporučoval užívanie generík. OECD Slovensku doporučuje nahradiť originálne lieky generikami. Na internete som čítala, že Chemtrails obsahuje asi 10 druhov chémii, radioaktívne látky, pliesne, choroby vyrobené v laboratóriach. Ale piloti za peniaze to na nás veselo striekajú. www.aircrap.org
Kričala by som, že pomaly každý je uplatiteľný.
Ľudia nevedia, čo je Agenda 21 tzv. udržateľnosť, čo je Codex Alimentarius...
Ale elity sveta papajú len bio potraviny, nedávajú sa zaočkovať týmito svinstvami, plánujú žiť v krajinách kde nie je povolený postrek chemtrailsom...
Ani sa nečudujem, že sa vo veľkom pracuje na cenzúre internetu. Lenže weby čo čítam sú písané lekármi, vedcami...

Pridať nový príspevok