Re:Re:Rastovi

MUDr.Ludmila Eleková | 15.12.2012

Vážený pane,
o neprospěšnosti očkování vás mohou přesvědčit např. tyto statistiky https://genesgreenbook.com/content/proof-vaccines-didnt-save-us, tam uvidítě mj. grafy, jak klesala úmrtnost na záškrt a spalničky v těsné souvislosti se zlepšením výživy (úbytek kurdějí) a očkování mělo na snížení úmrtnosti na tyto nemoci vliv max. 3%. Kromě toho tam uvidíte, že úplně stejně klesala úmrtnost na nemoci proti kterým se očkovalo, jako na nemoci proti kterým se neočkovalo (spála - v 19.století zabila víc lidí než záskrt nebo neštovice), nebo že např. tbc ubyla stejně v zemích, kde proti ní očkovali, jako tam kde neočkovali. Uvidíte, že v mnoha případech po očkovacích kampaních přišly epidemie, uvidíte, že očkované děti jsou celkově nemocnější a víc umírají.
Všechno jsou to oficiální zdroje. Jenže medikům ani lékařům se tyhle grafy na školeních sponzorovaných farma firmami pochopitelně neukazují. Váš odkaz na článek o prospěšnosti očkování - všemu tomu jsem kdysi věřila. A těžko bych tomu uvěřila, kdybych měla informace, jako mám dnes.
K hliníku a rtuti: historie jejich zavedení do vakcín je dobře známa, je dobře známa historie odstranění rtuti z vakcín, můžete se dočíst např. zde https://www.fda.gov/BiologicsBloodVaccines/SafetyAvailability/VaccineSafety/UCM096228#toc. Je popsán způsob, jakým FDA jednala o rtuti ve vakcínách. Dlouhé roky o tom debatovali, než se rozhodli výrobcům doporučit ji odstranit. Již vyrobené dávky se doočkovaly. Mimochodem, lidé nevědí, že maximální povolené zbytkové množství rtuti ve vakcíně, které nemusí být uvedeno v příbalovém letáku, takže o ní nikdo neví, přesahuje bezpečnostní limit EPA pro 5kg dítě cca 2x.
Hliník: dlouho byl považován za biologicky inertní a jeho množství zjevně nebylo nikdy porovnáno s limity pro příjem. Četla jsem různé studie probírající různé zdroje hliníku, ale vakcíny ta, obvykle zmíněny nejsou. Prostě to nikoho nenapadlo. O hliníku jsem si dopisovala se SÚKLem a napsali mi takové nesmysly, že říct to medik u zkoušky, letí ven ani se nerozkouká.
Ptát se mě, proč to tak, je zbytečné, já to netuším. Podle mě to je kombinace nevědomosti - vliv hliníku na imunitu je zkoumán jen asi 10let, lhostejnosti, korupce, ega atd. Např. při jednání FDA exisutjí záznamy z jednání, kde se jeden z přítomných lékařů vyjádřil, že dokud se to nevyjasní, nedovolí, aby jeho vnuk dostal vakcínu se rtuti, ale bylo mu zjevně jedno, že je dostanou milióny dalších dětí, jejichž rodiče tuto informaci neměli.
Soudní procesy proti farma firmám se vedou v jiných věcech. V případě vakcín to je horší, protože ve většině zemí existují zákony, které farma firmy zbavují odpovědnosti za NÚ vakcín. Když byste byl nebo vaše dítě poškozeni řádně vyrobenou vakcínou, řádně aplikovanou, pak prostě máte smůlu a na nikom si nevezmete ani korunu.
Váš apel na žaloby ukazuje, že nemáte tušení, jak to v oblasti očkování chodí. Je to velmi naivní postoj, svět bohužel není takový, jaký by měl být a jak bychom ho chtěli mít. Roky jsme drželi hubu a krok, nestarali se, důvěřovali "odborníkům" a ted jen koukáme, co nám ti kozli-zahradníci natropili.
Bohužel pravda o očkování je děsivá. Děsivější, než si dovedete představit. O kus dál na těchto stránkách se diskutuje úmrtí miminka po očkování, právě hexou a nebyl to jediný takový případ. To je děsivé až dost, preventivní prostředek, který dokáže zabít. Existují statistiky ukazující, že očkované děti mají vyšší úmrtnost než neočkované. Radši budu vystrašená, než nevědomá a poškozená. Moje dítě bylo poškozené očkováním, naštěstí to dopadlo dobře, ale dnes vím, že jsem měla víc štěstí než rozumu. A zcela jistě jsem vůbec netušila, že by se něco mohlo stát, podle mé tehdejší víry bylo očkování prospěšné a posílí imunitu. O tom, že by mohlo něco udělat s mozkem, že ve vakcíně je rtuť a hliník, jsem neměla ani tušení.

Pridať nový príspevok