Re:Re:Re:relativizacia

MUDr.Ludmila Eleková | 16.12.2012

Titul dostanete, když vystudujete, jak to chcete oddělit? O tom jsem právě psala, že titul (tj. absolvování medicíny) neznamená, že víte všechno, především to znamená, že o očkování absolvent medicíny neví kromě propagandy nic. A kdo je informován správně, ten právě zpochybňuje "fakt", že očkování vymýtilo nemoci - ukazujete na svou nevědomost, když ve vymýcení věříte. Podívejte se na jakékoli oficiální statistiky nemocí počínaje 19.stoletím a uvidíte, že očkování přispělo ke snížení výskytu nemocí /a to jen u těch, proti kterým se očkovalo) o max. 3%. Jestli považujete 3% za vymýcení, prosím. A pak mám otázku, zcela odbornou a k věci: copak vymýtilo choleru, mor, spálu, skvrnitý a břišní tyfus, Sydenhamskou horečku (o té jste asi nikdy neslyšel, přišla a odešla sama, mezitím dost lidí zabila) a jiné nemoci? SPála kdysi zabila víc lidí než pravé neštovice.
Strašné věci o vakcínách a poplašné zprávy: každý týden vidím poškozené dítě, viděla jsem několik dětí ochrnutých po očkováních, desítky autistů po očkování, desítky dětí se zdevastovanou imunitou atd. Je to jen zlomek, v celé republice jich budou tisíce, to předčí jakýkoli teoretický prospěch z očkování. To není dost strašné? Myslíte, že jejich rodiče vůbec tušili, že by se něco takového mohlo stát? že jim jejich dr. řekl něco víc, než že dítě bude mít trochu teplotu a otok a že mu když tak mají dát paralen? Máte dojem, že byla naplněna pravidla pro informovaný souhlas, když rodiče nebyli informováni o možnosti takové reakce? I kdyby byla šance jedna k miliónu /jako je že spíš 1 k tisíci), měli to vědět, protože možná by se rozhodli takové riziko nenést.
Vakcíny tyto stavy nezpůsobují údajně, ale reálně. četla jsem dost oficiálních materiálů /např. FDA, CDC, odborné články), kde se naprosto vážně o těchto věcech diskutuje. únorové číslo časopisu Lupus bylo celé věnované syndromu autoimunity vyvolaném adjuvancii. Celé číslo, mnoho autorů, myslíte, že se všichni ti vědci honí za chimérami nebo se rozhodli šířit poplašné zprávy? Ty práce obsahují popis na molekulární a buněčné úrovni, jak vakcínová adjuvans poškozují imunitní a s ním i nervový systém.
Nejde o konspirace, ale o seriózní vědecké práce. Asi byste měl ještě trochu studovat, než začnete diskutovat.
K tomu, kde visí mé příspěvky: už to níže napsal pan Fillo, někteří provozovatelé stránek se zeptají, někteří ne. Nemám čas prolézat web a zjištovat si, kde visím, je mi to koneckonců jedno. Pokud můj článek přesvědčí jediného neonacistického rodiče, aby neočkoval své dítě, posloužil svému účelu. Moje články nejsou o politice a když si je na svůj web pověsí komunisti, tak ať. Taky mají děti.

Pridať nový príspevok