velmi ma mrzi,cim si Vas anjelik musi prejst :-( , nasho maleho (11 mes.) sme odmietli ockovat (a je uplne zdravy),kedze sama mam zlu skusenost po pov.ockovani (vznik alergií,alerg.astmy,ekzemov,opuchnute cervene viecka po ockovani a preockovani povinnou tetanovkou...) Teraz po mnohych rokoch som konecne ok (vdaka prirodnej alternat.liecbe) a lekar ma chce znova ockovat proti tetanu...v ziadnom pripade a nikdy viac! v ziadnom pripade sa nechcem vratit do toho kolotoca zdravotnych problemov, co som vdaka tetanovke zazila...takuto "povinnost" urobit zo seba opäť ich "pacienta" jednoducho odmietam...
Vam drzim velmi palce a je mi strasne zle z toho, kolko par-mesacnych babatiek ma dg.neuroblastom a zodpovední vobec nevyvijaju tlak na to,aby sa hladala mozna pricinna suvislost s ockovanim,ale radsej to okamzite zmietnu pod koberec bez dokladneho dlhodobeho vyskumu a este tlacia rodicov do povinneho ockovania...a ked sa dieta stane onkolog.pacientom a rodicia vidia suvislost s ockovanim,tak im povedia,ze ich (lekarov!)pricina nezaujima, oni len "liecia" a zaujima ich len aktualny zdr.stav dietata...Lekar,ktory sa zaujima o moznu pricinnu suvislost, co "spustilo" dany proces v tele maleho dietata vie najlepsie nasadit spravnu liecbu,vie,comu sa ma jeho pacient v buducn.vyhnut,aby riziko recidivy znizil na minim.uroven-vie rodicov usmernit,preto fakt nechapem takyto postoj... Ako moze mat taky lekar ciste svedomie? Davaju takym detom kontraindikaciu vsetkych dalsich ockovani? Lebo ak nie, riziko recidivy je potom pre take dieta po kazdom ockovani obrovske...a bohuzial nie vsetci rodicia si vedia tieto veci dat do suvislosti ako ste to postrehla Vy a teda nastastie Vy uz viete comu sa v buducn.treba vyhnut a tak minimalizovat riziko. Budete musiet "odmietat" alebo daju malinkej oficialne kontraindikaciu? Zelam malinkej skore uzdravenie. A este dojcite? Je jedna klinika v Madarsku,kde liecia onkolog.pacientov a je to zalozene na strave-ciste surove ovocne,zeleninove stavy vo velkych mnozstvach a maju vraj uspechy,tiez nedavno v Reflexe bol chlapec s rakovinou,ktoreho mama sa riadi jednou knihou o surovej strave (tiez tieto zel.a ovocne stavy-napr.o.i. za 1 den vypije stavu zo 6 kg mrkvy atd. a nador sa mu zmensuje odkedy presiel na takuto formu stravy)-tak ma len napadlo-ze ak dojcite,mozete skusit aj Vy zmenit stravu a mozno to troska pomoze-ak nepomoze,tak neublizi...Uprimne prajem skore uzdravenie!!!
Re:Re:Re:hlboko sa skláňam PÁN Fillo
alena | 26.11.2012