V tomto sa sakramensky mýliš však za smrť pri operácii ktorú dokazateľne spôsobil lekár dostal 300eur pokutu. Na posmech sveta alebo do plaču ako si tento štát cení hodnotu ľudského života. Za krádež kapusty dostaneš niekoľko rokov natvrdo.
A úrad pre dohľad je jeden prehnitý byrokratický systém, poznám prípady keď evidentne lekár svojím rozhodnutí ťažko poškodil dieťa a slávny súdny znalec Moravanský napísal taký školácky posudok, že by grcal každý a zároveň plakal, keď sa dieťaťu ktoré je slepé, ochrnuté,má epilepsiu, sondu v brušku a zlatého stafylokoka, ktorého mu tam dopomohli dostať zase len lekári lebo sa im sondu nechcelo meniť, tak tam vznikol zápal.
Dopriala by som vám každému čo máta pozitívne kecy o lekároch opatrovať 24 hodín takéto dieťa čo by sa bolo narodilo úplne zdravé aspoň mesiac a nemali by ste ani za čo či by ste tiež vulgárne nenazývali týchto špinavcov ktorí naďalej pracujú tam kde predtým ako keby sa nič nestalo.
A keď nemienia mať teda zodpovednosť za výsledky svojej práce a tvrdia že sa to a ono nedá tak nemajú nijaké morálne právo dávať si drzo zvyšovať platy a nemienia zlepšovať kvalitu svojej práce.
No a ešte jedna pripomienka ku ezoterickým pozitívnym organizáciám a smerom ktoré k nám prišli z kapitalistického západu, aby nás zaslepili, umlčali a prikazovali byť len ticho, zmierovať sa s osudom, lebo to tak musí byť a len sa modliť, tak tie slúžia tak akurát nato, aby odradili človeka v tom, aby nazýval pravdu pravými menami, aby ju poznával a neprišiel na to, aké sa robia a páchajú zločiny u nás aj v celom svete- to je to tzv. vymývanie mozgov, takže bacha na to.
Lebo po takom dobrom vymytí si človek pod rôznymi tlakmi prestane ísť za svojím cieľom a začne tápať, poľavuje vo svojom rozhodnutí.
Slúžia na to aj rôzne spoločenstvá, organizácie,cirkvi,kde ľudí programujú a akonáhle sa staneš ich členom začneš byť otrokom, prestaneš mať vlastný úsudok a zmieruješ sa s takými nemravnými činmi v spoločnosti akože to tak vraj musí byť, to je život, to nezmeníš a podobne a ťažko sa vymaníš z toho vplyvu nakoľko nevedomky si osvojíš tento spôsob myslenia.
Potom to vzdajú aj ostatní a už sa nič viacej nezmení k lepšiemu.
Je zaujímavé ako o zvýšenie platu bojujú tí ktorí majú najvyšší plat a tí s najnižším ako robotníci, opatrovateľky u nás .......a pracujú v ťažkých podmienkach za minimálne mzdy sú chudáci ticho a nemá ich kto presadiť, povzbudiť. Ale súdy, lekári,.........no fuj že majú tú drzosť za tak zle odvedenú prácu ale ináč sa to nedá nazvať no ľudský hnoj takto vydierať štát a brať zo spoločného bez výčitiek svedomia.
Ešte si si prešiel málo na vlastnej koži preto si slušný takže len vysoká škola života ťa poučí ako to všetko chodí.
Prečo ľudia ktorí sú poškodení musia žobrať na živobytie od nadácií a od ľudí, ktorí to nespôsobili a tí im skôr dajú ako vinníci. Sociálny systém sa tiež na teba vysere namáš z čoho zaplatiť byt
Áno ja som drela za 270 eur v čisto a som ťažko postihnutá s príjmom 132 eur mesačne za to, že som zdvíhala ťažko chorých ľudí. Štát na mňa sere a na moju vnučku, ktorá dostala z očkovania rakovinu taktiež.
Takže žiadna umiernenosť a spytovanie si svedomia či som sa vyjadrila stroho, drzo, alebo vulgárne nieje na mieste.A tí čo nám diktujú náš život len na to čakajú, kedy sa ľudia zlomia pod ťarchou neznesiteľného utrpenia v republike kde všetky hodnoty sú na prvom mieste okrem ľudského života, lásky a zdravia.
Re:Re:Zodpovednosť
irena | 23.11.2012